LusFri.nu
 Problem med huvudlöss i familjen ? Lösningen finns här...
Bli kvitt löss och lusägg
Hem
Om NitFree
Köp Nitfree
Om huvudlöss
Om Lusfri Återförsäljare

 Varför NitFree?

 Luskamma viktigt

 Unik design

 Instruktioner

 Våra kunder

 Frågor och svar

 Media

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Brukerveiledning

NitFree - Kammen som effektivt fjerner hodelus og lusegg

NitFree er en patentert stålkam med lange tenner som har riflete spiralformede mikrokanaler. Mellomrommet mellom tennene er under 0,2 mm, og mikrokanalenes spesielle form gjør det mulig å fange og fjerne lus og luseegg mens man grer håret. Disse riflete mikrokanalene på kammen skader luseeggene og gjør det vanskelig for dem og klekkes.

Det finnes ingen kjemisk behandling som effektivt kan fjerne lus og luseegg i dag. Men ved bruk av NitFree kan man ved en miljøvennlig og effektiv måte og fjerne og behandle lus og luseegg. NitFree er også bra for barn med allergier eller som har følsom hud/hodebunn.

Hvordan bruke NitFree

Bruk NitFree i badet, da kan man enkelt skylle og vaske kammen med rennende vann mellom hvert kammestrøk.

 1. La håret være tørt, eller litt fuktig. 
 2. Bruk en vanlig kam eller børste for å gre ut håret.
 3. Del opp håret i mindre partier og bruk NitFree for å forsiktig gre hvert enkelt hårparti. Det er viktig å gre så tett inntil hodebunnen som mulig for å fjerne alle luseeggene. De partiene som er ferdigredd må holdes separat fra de som ikke har vært gredd. Ikke glem å skylle NitFree etter hvert kammestrøk.
 4. Det anbefales å desinfisere NitFree etter endt behandling. Ikke glem å rengjøre andre kammer eller børster som er brukt for å gre håret i samme periode.

Repeter ovenstående behandling daglig inntil all hodelus og luseegg er fjernet. Det anbefales også at man sjekker andre familiemedlemmer og nære venner om det forekommer hodelus eller luseegg for å unngå videre smitte.

Ved ferdig behandling og all hodelus og luseegg, anbefaler vi fortsatt bruk av NitFree jevnlig for å sikre mot et eventuelt tilbakefall.

Rensing av kammen

NitFree er enkel å vaske. All lus og luseegg vil bli fjernet når man forsiktig drar kamtennene fra hverandre mens kammen holdes under rennende vann. Det er viktig at kammen blir desinfisert etter bruk så det ikke er smittefare ved neste bruk. Ved å sette NitFree i kokende vann i 1 minutt er kammen desinfisert.  

www.lusfri.nu

 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*