LusFri.nu
 Problem med huvudlöss i familjen ? Lösningen finns här...
Bli kvitt löss och lusägg
Hem
Om NitFree
Köp Nitfree
Om huvudlöss
Om Lusfri Återförsäljare
NitFree luskam mot hårlöss och gnetter

 

 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 

Om LusFri
 

 

LusFri grundades 2005 av två lusbekämpande mammor, Natacha Wirdemark och Marika Kurlberg. De har tagit initiativ till den nationella kampanjen Du kan stoppa huvudlössen - Avlusningsdagarna genom att utveckla konceptet, ta fram informationsmaterial och distribuera materialet kostnadsfritt till skolor och förskolor.

” Min äldsta dotter fick huvudlöss under en utlandsresa. En av mina döttrar är allergisk så jag ville inte använda några starka kemiska lusmedel för att behandla barnen. Som tur var blev jag tipsad om NitFree och bestämde mig för att prova den. Min äldsta dotter var helt fri från löss efter tre dagar. Min allergiska dotter fick bara en lus som jag hann kamma bort innan den la några ägg. För att vara säker på att vi i hela familjen skulle fortsätta att vara lusfria fortsatte jag att kamma med NitFree i ytterligare en vecka utan att upptäcka några nya löss eller ägg.

När jag kom hem och skolan började märkte jag vilka problem det fanns med huvudlöss. Många föräldrar kände inte till att man kunde få löss. Många visste inte heller hur man skulle bli av med dem. Dessutom var det många föräldrar som var förtvivlade över att de aldrig blev av med lössen när de väl fått dem. Jag lånade ut min kam och eftersom som det var så många föräldrar som frågade mig vart jag köpt kammen, bestämde jag mig för att hjälpa familjer att bli lusfria genom att se till att kammen säljs i Sverige. Så grundades LusFri.”

Natacha Wirdemark

Om NitFree i olika media

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 

NitFree luskam mot löss och gnetter

Kontaktuppgifter

Hör gärna av dig om du har frågor eller synpunkter på NitFree, eller du vill bli en av våra återförsäljare. Du når oss på info@lusfri.nu.

 

 

LusFri Inspagat AB

Tutviksvägen 15
136 75 Haninge
Sverige

Tel: 073-503 3436
Fax:  08-448 1113

Organisationsnummer: 556681-3118

 

 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*