LusFri.nu
 Problem med huvudlöss i familjen ? Lösningen finns här...
Bli kvitt löss och lusägg
Hem
Om NitFree
Köp Nitfree
Om huvudlöss
Om Lusfri Återförsäljare

 Varför NitFree?

 Luskamma viktigt

 Unik design

 Instruktioner

 Våra kunder

 Frågor och svar

 Media

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 

Käyttöohje

NitFree – kampa joka poistaa tehokkaasti sekä täit että täin munat!

NitFree on patentoitu teräskampa jonka pitkissä kammanpiikeissä on spiraalilinmuotoiset uralliset mikrokanaalit. Kammanpiikkien väli on alle 0,2 mm ja mikrokanaalien muoto edesauttaa sekä täiden että täinmunien poiston hiuksia kammatessa.

Nykyään ei markkinoilta löydy kemiallista käsittelyainetta joka tehokkaasti poistaisi sekä täit että täinmunat.Uralliset mikrokanaalit kamman piikeissä vaikuttavat siten että täit sekä täinmunat vaurioituvat josta seuraa ettei uusia täitä kehity.

NitFree on varma ja tehokas käsittelymuoto joka on erittäin hyvä ja suositeltava esim allergisille tai herkille lapsille/henkilöille.

Näin käytät NitFree:te

 1. Käytä NitFree-kampaa kylpyhuoneessa, siksi että voit helposti puhdistaa kamman joka kammanvedon jälkeen.
 2. Pidä hiukset kuivina tai kostuta kevyesti.
 3. Käytä ensin tavallista kampaa tai harjaa hiusten selvittämiseksi ja takkujen poistamiseksi.Jaa hiukset pienempiin osiin ja vedä kampaa joka osan läpi. Tarkista että täit ja täinmunat tulevat mukana.Ne hiusosat jotka ovat kammatut NitFree:llä pidetään erossa hiuksista joita ei ole kammattu. Älä unohda puhdistaa kampaa juoksevan veden alla joka kammanvedon välissä.
 4. Sterilisoi NitFree kampa käytön jälkeen.

Uudista käyttö päivittäin niin kauan kunnes kaikki täit ja täinmunat ovat hävinneet. Suosittelemme myös että kaikkien perheenjäsenten hiukset tarkistetaan NitFree-kamman avulla.

Kun käsittely on loppuunsuoritettu ja täit sekä täinmunat hävinneet, suosittelemme tarkastusta toistuvasti NitFree-kamman avulla enkäisyn vuoksi.

Puhdistus

NitFree on helppo puhdistaa. Vedä erilleen kamman piikit varovasti samalla kun pidät kampaa juoksevan veden alla. Näin poistuu kaikki täit ja sen munat.Joka käsittelyn jälkeen täytyy kampa sterilisoida, näin voidaan mahdollinen leviäminen estää.Sterilisointi suoritetaan keittämällä kampaa kiehuvassa vedessä 1 minuutin ajan.

 www.lusfri.nu

 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*